Smak av kysten

Den ekte smaken!

Vi inviterer deg med på en SMAK AV KYSTEN – et møte mellom havets skatter og nyskapende kokekunst. På hvert av våre utvalgte spisesteder kan du nyte sjømat av ypperste klasse. Alle som bidrar gjør sitt ytterste, med lidenskap og kunnskap.

Smak av kysten LOTHES

SMAK AV KYSTEN er et kvalitetsstempel. Hvert eneste ledd frem til matopplevelsen er viktig. Servitøren som bidrar til rammen rundt måltidet, kokkens kunnskap og omhu, og leverandøren som sørger for at fersk sjømat når frem til kjøkkenet i ekspressfart. Sist men ikke minst bidrar fiskeren og oppdretteren med kunnskap om sesong og behandler råvaren på aller beste måte. Havforskere, mateksperter og flere andre bidrar også til at måltidsopplevelsen skal bli optimal!

Lothe´s Mat og Vinhus er en del av det kulinariske nettverket SMAK AV KYSTEN. Kunnskapsutvikling innen sjømat er det bærende element i dette konseptet, og vi har har gjennomgått et omfattende kompetanseprogram for å tilby våre gjester de beste sjømatopplevelsene!

Med fokus på kvalitet, sesong, ernæring, menyutvikling og historiefortelling har vi kvalifisert oss til å bære det nyetablerte kvalitetsstempelet Smak av kysten. Kunnskapsprogrammet er utarbeidet av Norsk Sjømatsenter og har foregått i nært samarbeid med sjømatleverandørene. Det er definert strenge kvalitetskrav for å sikre levering av den beste kvaliteten på sjømaten.

 

Åpningstider

  • Åpent for individuelle gjester i juli. Åpent på forespørsel hele året for konferanse- og selskapsgrupper.

    Medlem av

Kontakt oss

Sosiale medier